Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt laat FC Barcelona schrikken’

Gisteren werd bekend dat Matthijs de Ligt en FC Barcelona een akkoord zouden hebben over een transfer het volgende seizoen maar volgens het medium El Mundo Deportivo is dat verhaal helemaal niet waar.

De Spaanse sportkrant beaamt dat Barcelona de beste papieren heeft om De Ligt te verleiden tot een zomertransfer. Echter, volgens het medium is er van een akkoord nog altijd geen sprake. Sterker nog: zaakwaarnemer Mino Raiola heeft naar verluidt zelfs een heel andere voorkeur.

Raiola heeft zo zijn bedenkingen bij de transferplannen van De Ligt. In zijn ogen past de Ajax-verdediger beter bij clubs als Juventus, Bayern München of Paris Saint-Germain. De spelersmakelaar zal mogelijk nog een poging wagen om de Oranje-international op andere gedachten te brengen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.