Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Strijd om handtekening van Matthijs de Ligt ligt weer helemaal open’

Lang leek Matthijs de Ligt naar Barcelona te verkassen maar de kaarten lijken nu toch anders geschud te zijn. Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola heeft namelijk een opmerkelijke boodschap de wereld ingestuurd.

Volgens het medium Sport heeft hij richting de directies van onder meer Barça, Bayern München, Paris Saint-Germain, Manchester United en Juventus gecommuniceerd dat de strijd om de handtekening van zijn cliënt weer helemaal openligt. De roemruchte spelersmakelaar zou namelijk van mening zijn dat de jonge Ajacied veel meer waard is geworden dan het bovengenoemde bedrag, door zijn uitverkiezing tot Golden Boy en zijn prestaties in de Champions League van dit seizoen.

Volgens de bovengenoemde krant is het nieuws met veel gejuich ontvangen door Der Rekordmeister, De Oude Dame en de landskampioen van de Ligue 1. Die partijen zouden namelijk al hebben laten weten dat er flink geboden zal worden voor de diensten van De Ligt.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.