Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax richt zich op smaakmaker van Red Bull Salzburg’

Ajax blijft haar ogen openhouden voor buitenkansjes op de internationale transfermarkt. Daarom hebben ze nu Dominik Szoboszlai in het vizier van het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. Hij is een 18-jarige middenvelder.

In de Hongaarse krant Magyar Nemzet laat Szoboszlai weten: “Niemand heeft me al persoonlijk gecontacteerd, maar Juventus, Bayern München, Arsenal en Ajax waren geïnteresseerd.”

Szoboszlai kan zowel controlerend als offensief uit de voeten. De middenvelder speelde dit seizoen ook enige tijd op de flanken. Sinds zijn terugkeer bij RB Salzburg in januari noteerde de Hongaar vier doelpunten en vijf assists in achttien wedstrijden, waardoor men hem omschrijft als ‘fenomeen’.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.