Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Paris Saint-Germain komt met bod van 50 miljoen euro naar de Johan Cruijff ArenA

De Franse grootmacht Paris Saint-Germain is overtuigt geraakt van de kwaliteiten van David Neres en wil hem voor het volgende seizoen bij de selectie hebben. Ze hopen dat 50 miljoen euro genoeg is om hem over te nemen van de Amsterdammers. Dit weet het medium UOL Desporte te melden.

Dat is ‘slechts’ een miljoen of 5 meer dan het Chinese Guangzhou Evergrande afgelopen januari wilde overmaken als transfersom, maar er gaan geluiden op dat Ajax hem destijds een transferbelofte heeft gedaan.

Zaakwaarnemer Giuliano Bertolucci heeft in ieder geval goede connecties in Parijs. In het verleden bracht hij onder meer Marquinhos, David Luiz en Alex naar PSG, waar op dit moment al vier Brazilianen actief zijn. Eerstgenoemde kent Neres al via de Braziliaanse nationale ploeg.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.