Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vertrek van Mark van Bommel bij PSV is dichtbij’

Vanavond speelt PSV haar laatste wedstrijd van het seizoen thuis tegen Heracles Almelo. Dit doen ze misschien wel voor de laatste keer met trainer Mark van Bommel op de bank. Het is namelijk niet uitgesloten dat hij aan het einde van het seizoen zal gaan vertrekken uit Eindhoven.

De toonaangevende Duitse krant BILD schrijft vandaag dat het zomaar eens zo zou kunnen zijn dat Niko Kovac ontslagen gaat worden bij Bayern München. Der Rekordmeister kan de Bundesliga winnen als het zijn laatste competitiewedstrijd tegen Eintracht Frankfurt winnend afsluit en maakt bovendien nog kans op de DFB Pokal. Desondanks is de Kroaat niet zeker van zijn baantje, omdat de clubleiding in de Allianz Arena vindt dat hij gewoon onvoldoende presteert.

Krijgt Kovac daadwerkelijk zijn congé, dan zou Bayern zich bij het Philips Stadion kunnen melden voor Van Bommel. De trainer die als speler voor de grootmacht uit Beieren uitkwam, liet gisteren weten: “Er zijn geruchten, maar zolang er niets concreets is, kan ik er weinig over zeggen. Pas daarna ga je over iets nadenken. Ik heb het hartstikke goed naar mijn zin bij PSV.” Ook Ralf Rangnick van RB Leipzig is een optie voor de huidige nummer één van de Duitse competitie.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.