Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord geeft Kenneth Vermeer toestemming om te praten’

Het ziet ernaar uit dat Kenneth Vermeer deze transferperiode Feyenoord gaat verlaten. De club heeft hem namelijk toestemming gegeven om te praten met andere clubs. Dit weet de Telegraaf te melden.

De krant onthult op dinsdagmorgen: “Kenneth Vermeer kan zijn carrière ook voortzetten bij Los Angeles Football Club, de iets jongere club in dezelfde stad aan de Amerikaanse westkust. Dat Vermeer naar de Major League Soccer (MLS) verhuist, is bijna zeker. Zijn zaakwaarnemer Winnie Haatrecht is in gesprek met diverse partijen in Los Angeles en er is zicht op een transfer.”

Men vervolgt: “Feyenoord heeft toestemming gegeven om verder te praten. De club kan bij een vertrek van Vermeer, die voor slechts een miljoen euro binnenkwam en inmiddels 34 jaar is, de ruimte in het salarisbudget gebruiken voor de komst van een spits en een middenvelder. Vermeer heeft zijn zinnen al gezet op Amerika. Hij is diverse keren op vakantie geweest in de buurt van Los Angeles en vindt het leven daar geweldig. Bij Los Angeles FC kan hij direct eerste doelman worden. Dat is hij op dit moment bij Feyenoord ook.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.