Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord krijgt harde klap te verwerken op de transfermarkt’

Feyenoord zou zich graag willen versterken met een nieuwe spits en heeft voor deze vacature de 20-jarige Robert Bozenik voor in het vizier. Maar de 20-jarige Slowaak lijkt te duur te zijn voor de Rotterdammers.

Sportief directeur Jonas Boldt geeft de hoop op de komst van zijn target overigens nog niet op: “Hij is een jonge, talentvolle speler. We moeten kijken of er ergens misschien een deur opengaat…”

Voor Feyenoord lijkt een transferprijs van 5 miljoen euro op dit moment een brug te ver. De traditionele Eredivisie-topclub heeft weliswaar afscheid genomen van Kenneth Vermeer, die een behoorlijk salaris verdiende in De Kuip en een contract heeft ondertekend bij Los Angeles FC, maar desondanks lijkt de genoemde prijs niet te betalen voor de Rotterdammers…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.