Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax geeft talentvolle middenvelder kans bij het eerste

Ajax beschikt over een overvolle ziekenboeg en dus moet Erik ten Hag gedacht hebben we moeten er wat bij hebben. Misschien dat hij daarom vandaag de 16-jarige Youri Regeer liet meetrainen met de A-selectie. Normaal maakt hij zijn minuten bij Jong Ajax.

De spelers van Jong Ajax speelden maandagavond nog tegen Go Ahead Eagles, waarbij de ploeg van Mitchell van der Gaag een knappe 5-1 overwinning boekte en nog maar een punt achterstaat op Cambuur Leeuwarden. De spelers van de belofte liepen dinsdagmiddag dan ook uit, waardoor Regeer de kans kreeg zijn kwaliteiten te tonen.

Erik ten Hag geeft de afgelopen tijd, ook noodgedwongen, steeds meer jonge talenten de kans in het Eerste Elftal. Zo kregen Eiting en Gravenberch de kans in de basis, terwijl ook Traoré en Ekkelenkamp steeds meer op de deur bonzen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.