Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV heeft twee middenvelders terug voor treffen met Willem II’

PSV kan aankomend weekend weer beschikken over middenvelder Erick Gutierrez. De middenvelder keert terug van een blessure. Hetzelfde geld voor Ibrahim Afellay. Hij keert terug van een schorsing. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Afellay pakte tegen FC Twente twee gele en dus een rode kaart, waardoor hij voor het treffen met Ajax geschorst was. Gutierrez had in de week voor het duel in de Johan Cruijff ArenA een enkelblessure oplopen en kon daardoor niet in actie komen. De Mexicaan viel tegen FC Twente in, terwijl Afellay een basisplaats had in die wedstrijd.

Daarmee is de ziekenboeg van PSV weer vrijwel leeggelopen: alleen Donyell Malen is afwezig. Hij komt dit seizoen ook niet meer in actie namens de Eindhovenaren. De aanvaller was wel aanwezig in Amsterdam afgelopen weekend, maar liep op krukken en met een brace om zijn knie rond in de Johan Cruijff ArenA.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.