Voetbal4u.com

Spanje ‘Frenkie de Jong krijgt belangrijke boodschap te horen van de trainer’

Volgens diverse Spaanse media heeft de trainer van Barcelona aan Frenkie de Jong medegedeeld dat hij vanaf nu een vrije rol op het middenveld krijgt. Op deze positie speelde hij vorig jaar ook bij Ajax. En dat bracht natuurlijk het nodige succes met zich mee.

Het is dus aan de international van het Nederlands elftal om te kiezen waar hij gaat en staat op het veld: hij mag de bal ophalen bij de verdediging en kan vervolgens opstomen aan de linker- of de rechterkant van het veld. De andere middenvelders van de Catalanen (vanmiddag tegen Getafe vermoedelijk Sergio Busquets en Arturo Vidal) moeten vervolgens ruimte maken voor de middenvelder. Op die manier hoopt Setién dat De Jong zijn fantastische prestatie tegen Betis een vervolg geeft.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.