Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars koopt ‘Neres’ clausule af in Antony-onderhandelingen’

Marc Overmars heeft de clausule die David Neres in zijn contract heeft staan ingezet in de onderhandelingen over Antony. Eerder werd bekend dat de deal rond is en dat de Braziliaanse vleugelflitser deze zomer naar Amsterdam komt.

UOL Esporte meldde al dat Ajax akkoord is over een vaste transfersom van twintig miljoen euro. Daar kan in totaal nog tien miljoen euro bijkomen: vijf miljoen aan bonussen en vijf miljoen voor twintig procent van de transferrechten voor David Neres, die Sao Paulo af heeft moeten staan.

Het doorgaans goed ingevoerde Globoesporte meldt ook dat Ajax en Sao Paulo akkoord zijn, maar heeft wel andere informatie. De transfersom kan inderdaad oplopen tot ongeveer dertig miljoen euro, maar de verdeling is volgens Globoesporte anders.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.