Voetbal4u.com

Engeland ‘Ik ging door de McDrive en kocht voor Cristiano Ronaldo een Big Mac’

Toen Cristiano Ronaldo bij Manchester United speelde had hij nog niet een erg grote fysiek. Zijn toenmalige ploeggenoot Wayne Rooney nam hem daarom af en toe mee naar de McDonalds.

In een uitgebreid interview met The Times blikt Rooney terug op zijn tijd met de Portugese superster van Juventus. “Toen Cristiano bij United kwam reden we samen naar wedstrijden en trainingen”, vertelt Rooney. “Ik kan me een avond voor een wedstrijd herinneren: we stopten bij een McDonalds’s omdat hij een Big Mac wilde. Hij wilde aankomen, omdat hij te dun was. Ik reed, ging door de McDrive en kocht voor hem een Big Mac.”

Tegenwoordig is Ronaldo een van de fysiek sterkste voetballers ter wereld. Rooney zelf had het soms lastig om op gewicht te blijven, geeft hij eerlijk toe. “Je hebt Ronaldo, die er geweldig uitziet, waar ik nooit het beste lichaam heb gehad. Maar ik kan 90 minuten spelen, train elke dag. Ik heb geen fysieke problemen. Wanneer ik die wel krijg, stop ik”, sluit Rooney af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.