Voetbal4u.com

Engeland ‘David Neres staat toch voor absolute toptransfer’

Het zou goed kunnen dat David Neres deze zomer een doormtransfer zal gaan maken. Hij is namelijk in beeld bij de Engelse grootmacht Liverpool.

De Braziliaan is bezig aan een teleurstellend seizoen bij Ajax. Na vorig seizoen dacht de Zuid-Amerikaan de lijn door te trekken, hij besloot zijn verblijf in Amsterdam zelfs met een jaar te verlengen, maar Neres zat de eerste seizoenshelft veel op de reservebank en raakte geblesseerd in de periode dat hij zich weer in de basis leek te spelen.

Door de coronacrisis werd er al voorzichtig een streep gezet door een vertrek in 2020. Echter, in de podcast Analysing Anfield komt de naam van Neres nadrukkelijk ter sprake als aanwinst voor Liverpool. Het is bekend dat de club van Jürgen Klopp versterking zoekt achter de droomvoorhoede met Sadio Mané, Mohamed Salah en Roberto Firmino.

Liverpool zou de Ajacied volgens de heren analytici zeker op het lijstje hebben gezet. ‘The Reds’ werden al eerder getipt als nieuwe club voor Neres.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.