Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Orkun Kokcu heeft groot nieuws voor Feyenoord’

Het ziet ernaar uit dat Orkun Kokcu Feyenoord deze zomer zal gaan verlaten. The Daily Mail weet namelijk te melden dat de kans daarop erg groot is. Over belangstelling heeft hij in ieder geval niet te klagen.

Clubs uit Engeland, Spanje en Italië hebben Kökcü al enige tijd op de korrel. Het Britse medium schrijft donderdagavond dat hij heeft besloten om definitief in te zetten op een breuk met de Rotterdamse club.

Kökcü zou Feyenoord reeds hebben ingelicht over zijn wens. Het medium voegt erbij dat Feyenoord als nummer drie naast de Champions League grijpt, maar het is niet duidelijk of hij daarom heeft besloten om de samenwerking in De Kuip te beëindigen.

Kökcü heeft nog een contract tot medio 2023. De jonge Feyenoorder zou dus niets meer zien in een nieuw contract, maar de clubleiding zal hem niet zomaar laten gaan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.