Voetbal4u.com

Eredivisie Myron Boadu: ‘Zlatan Ibrahimovic behandelde me als een vriend’

Een paar jaar geleden raakte Myron Boadu zwaar geblesseerd. Voor zijn revalidatie trok hij naar Amerika en daar leerde hij Zlatan Ibrahimovic kennen. De Zweed gaf de jonge aanvaller een gesigneerd shirt van Paris Saint-Germain, zo vertelt Boadu bij Touzani TV.

Hij doet uit de doeken: “Ik ging voor mijn meniscus naar Amerika, hij was daar al. Via mijn zaakwaarnemer (Mino Raiola, red.) kennen we elkaar natuurlijk.”

Al snel raakte het talent onder de indruk van de trainingsarbeid die Zlatan verrichtte: “Twee weken na zijn operatie was hij al buikspieroefeningen aan het doen. Je denkt echt: wat is dit allemaal? Maar dan zie je dat hij echt een beest is, dat je zelf een lange weg te gaan hebt.” Ibrahimovic deed totaal niet uit de hoogte: “Hij behandelde mij bijna als een vriend, zou ik zeggen. Ik voelde me echt op mijn gemak, dat heeft veel waarde voor mij.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.