Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Renato Tapia vertrekt naar Spanje of Engeland’

Renato Tapia gaat Feyenoord transfervrij verlaten en hij zet zijn carriere waarschijnlijk voort in Engeland of Spanje. De Peruviaan werd gelinkt aan Boca Juniors (Argentinië) en Cruz Azul (Mexico), maar zijn voorkeur gaat uit naar een langer verblijf in Europa.

Bij voorkeur in een grote competitie, waardoor ook Schotse clubs als Celtic en Rangers FC dreigen af te vallen.

Van de Feyenoord-bank naar een Europese topcompetitie verhuizen lijkt ambitieus, maar niet wereldvreemd. Er is namelijk interesse uit die richting. Verschillende Spaanse clubs zouden de Peruviaan in de gaten houden, zo weet Transfer20. Real Betis en Villarreal zouden interesse hebben, al is dat (nog) niet concreet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.