Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil ondanks corona de hoofdprijs hebben voor Donny van de Beek’

Ajax is niet van plan om Donny van de Beek deze zomer met korting te laten gaan. Clubs die hem willen hebben zullen de hoofdprijs voor de middenvelder moeten aftikken.

Ajax heeft die prijs rond de 55 miljoen euro gezet. Ter hoogte van dat bedrag was de club nagenoeg rond met Real Madrid, maar het is onzeker of de Spaanse grootmacht ook de laatste stappen zet. Volgens Bernabeu Digital hangt dat af van de beslissing van Luka Modric.

Zaakwaarnemer Guido Albers vertelde deze week aan het Algemeen Dagblad: “In algemene zin denk ik dat clubs bij de vraagprijzen blijven die ze hanteerden voordat corona uitbrak. Als uitgangspunt. Waar het vervolgens in de praktijk op uitdraait, weet nog niemand.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.