Voetbal4u.com

Mario Gotze kan zich bij PSV weer in de kijker spelen van Duitsland

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE zondag wint van PEC!

Volgens Berti Vogts heeft Mario Gotze met zijn keuze voor PSV een prima beslissing gemaakt. Hij zou zomaar eens kunnen gaan verrassen in Eindhoven.

‘Hij ontsnapt eindelijk aan de Duitse afgunstcultuur en de spot waaraan hij het laatst in de Bundesliga werd blootgesteld , omdat die cultuur in Nederland niet bestaat’, schrijft Vogts in zijn column bij Sport1. Met het EK voor de deur hoopt Götze zich stiekem weer in de kijker van Joachim Löw te spelen. Vogts ziet dat als mogelijkheid.

‘De leeftijd van een speler doet er niet toe’, schrijft de 73-jarige Vogts die zelf 96 interlands speelde. ‘Als Mario zijn niveau gaat halen, is hij weer een optie voor Löw.’ Götze speelde tot dusver 63 interlands, waarin hij 16 keer scoorde. Zijn bekendste goal is uiteraard de winnende treffer in de WK-finale van 2014.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *