Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord overweegt miljoenenaankoop deze winter te verhuren’

Feyenoord overweegt om Francesco Antonucci deze winter te verhuren. Dit weet Voetbal International te melden. De middenvelder komt niet aan spelen toe bij de club en zit veelal op de tribune.

Feyenoord betaalde in 2020 twee miljoen euro voor Antonucci, die vervolgens nog een seizoen op huurbasis bij FC Volendam speelde. Dit seizoen maakte de aanvallende middenvelder uit België echter geen aanspraak op speelminuten. Antonucci voetbalt in het tweede en zat nog niet één keer bij de wedstrijdselectie voor een Eredivisie-wedstrijd.

Omdat trainer Arne Slot waarschijnlijk niet plotseling van gedachten veranderd, staat Antonucci op de nominatie om te vertrekken. Volgens Voetbal International mag hij in de winterstop ‘waarschijnlijk worden verhuurd’. Op dit moment verhuurt Feyenoord al vier spelers: Róbert Bozeník (Fortuna Düsseldorf), Christian Conteh (SV Sandhausen), Marouan Azarkan (Excelsior) en Achraf El Bouchataoui (RKC Waalwijk).

In de zomer waren PEC Zwolle en het Franse Troyes naar verluidt geïnteresseerd om Antonucci te huren. Slot predikte toen geduld. “We hebben het hier over een speler die van de nummer zeven van de Eerste Divisie naar een grote club in Nederland gegaan is. Dat is een behoorlijk niveauverschil.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.