Voetbal4u.com

‘Real Madrid ziet in Gakpo opvolger van Benzema’

Real Madrid zou Cody Gakpo willen halen als vervanger van de Franse spits Karim Benzema. Hier maakt clublegende Rene van de Kerkhof melding van.

“Ik heb betrouwbare Spaanse bronnen die melden dat Real Cody Gakpo als opvolger wil halen van Benzema”, stelt de oud-international in de Willy en René Podcast van Omroep Brabant.” In de zomer lonkte nog een overstap naar Manchester United, maar de Engelse grootmacht spendeerde honderd miljoen aan de komst van voormalig Ajax-aanvaller Antony.

“Wat ik hoor is dat ze daar serieuze belangstelling voor Gakpo hebben”, stelt broer Willy. Maar PSV moet hem deze winter zeker niet voor minder dan 75 miljoen verkopen. Bij United valt het miljoenensalaris van Ronaldo weg, dus zo’n bedrag is voor die club geen probleem.”

unibetWAANZINNIG! KRIJG 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE WINT VAN GIBRALTAR!Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *