Voetbal4u.com

‘Steven Bergwijn dient transferverzoek in bij Ajax’

Stcven Bergwijn heeft de wens uitgesproken om deze maand nog te vertrekken als speler van Ajax. Hier maakt het medium ‘HITC Football‘ melding van. Hij zou willen terugkeren naar de Engelse Premier League.

Hij werd de voorbije maanden gelinkt aan een lucratieve overstap naar Saudi-Arabië of een terugkeer in de Engelse Premier League. Zondag werd geclaimd dat West Ham United (nog) niet voornemens is om de Oranje-international deze winter in te lijven, maar anderzijds zou hij wél geïnteresseerd zijn. Naar verluidt heeft hij zelfs uitgesproken dat hij Ajax deze winter achter zich wil laten.

Zondag bracht The Daily Mail al een soortgelijk verhaal naar buiten. De Britse taboidkrant onthulde dat Bergwijn ontevreden is over het bestuur van Ajax. Er zouden hem grote transfers zijn beloofd in de zomer, maar uiteindelijk trok toenmalig directeur Sven Mislintat vooral middelmaat aan. Als aanvoerder voelt hij zich behoorlijk in de steek gelaten.One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *