Voetbal4u.com

‘AZ troeft FC Twente af in strijd om Lequincio Zeefuik’

Niet FC Twente maar AZ lijkt de beste papieren te hebben om Lequincio Zeefuik over te nemen van FC Volendam. Hier maakt het plaatselijke medium ‘Tubantia’ melding van.

Zeefuik maakt vooral de laatste maanden de nodige indruk in de Eredivisie. Begin december maakte hij zijn eerste treffer tegen Feyenoord, waarna hij ook tegen sc Heerenveen en Heracles Almelo trefzeker was. Het broertje van Género en Deyovaisio Zeefuik verscheen dan ook op de radar van FC Twente, dat Manfred Ugalde voor een recordbedrag naar Spartak Moskou ziet vertrekken. AZ steekt echter een spaak in het Enschedese wiel.

Met Zeefuik speelt AZ alvast in op een toekomstig vertrek van Eredivisie-topscorer Vangelis Pavlidis. Zeefuik lijkt de concurrentie te moeten aangaan met jeugdproduct Mexx Meerdink. Het is nog wel de vraag of hij deze maand of aan het einde van het seizoen de overstap maakt. Zijn contract bij Volendam loopt af.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *