Voetbal4u.com

Jerdy Schouten: ‘Vond ik een heel rare beslissing’

Jerdy Schouten stond de pers na het verloren bekerduel tegen Feyenoord flink geïrriteerd te woord. Hij snapte namelijk niets van de gele kaart die hij kreeg, en was tevens verbaast dat ze een zuivere penalty werd ontnomen.

“Dat vond ik een heel rare beslissing”, vertelt Schouten voor de camera van ESPN. ‘Scheids, je laat nu alles gebeuren’, zou de middenvelder van PSV hebben gezegd tegen Dennis Higler, waarna Schouten direct een gele kaart kreeg. “Precies in deze bewoordingen. Op een gegeven moment werd de wedstrijd een beetje feller en leek het alsof bij de arbitrage ook de emoties een rol gingen spelen, want ik neem aan dat je daar geen geel voor hoeft te krijgen.”

“Iedereen zegt heel de wedstrijd wat, maar als ik wat zeg, krijg ik geel…”, vervolgt Schouten, die ook reageerde op het veelbesproken penaltymoment. “Ik heb hem ook teruggezien, en het is gewoon een honderd procent strafschop. En ik snap ook niet dat er zo snel doorgespeeld werd, dat vind ik vooral kwalijk. Want als je hem goed bekijkt… er gaat niemand zeggen dat het geen strafschop is”, aldus de PSV’er.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *