Voetbal4u.com

‘SC Freiburg wil zomeraanwinst van Ajax overnemen’

SC Freiburg heeft interesse getoond in Ajax-middenvelder Benjamin Tahirovic. Hier maakt Voetbal International-verslaggever Tim van Duijn in de Pak Schaal Podcast melding van.

Nu is Tahirović nog verzekerd van een basisplaats op het middenveld. Dat kan alleen wel gaan veranderen wanneer Jordan Henderson gaat spelen. Toch denkt de verslaggever dat het niet snel zal gebeuren dat Tahirović vertrekt. Volgens de verslaggever is SC Freiburg geïnteresseerd in de Ajacied, en dat vindt Van Duijn wel interessant: “Hij zal niet veel gaan spelen door de komst van Henderson. Hij kan naar Freiburg, dacht ik. Zoals het er nu naar uitziet, blijft hij gewoon.”

Er is ook interesse voor andere spelers bij Ajax. Zo zou LOSC Lille interesse hebben in Chuba Akpom: “Maar of dat doorgaat, moeten we ook maar afwachten.” Forbes staat op het lijstje van een aantal clubs uit Engeland, en ook voor Steven Berwijn lonkt een lucratieve deal. Hij geniet interesse vanuit Saudi-Arabië. Qua inkomende transfers verwacht Van Duijn niet zoveel meer, al houdt hij er rekening mee dat er nog iets zou kunnen gebeuren: “Ik heb het gevoel dat ze iets aan het doen zijn, maar ik kan mijn vinger er niet op leggen wat dat dan is.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *