Voetbal4u.com

‘Hij heeft Feyenoord naar een consequent hoog niveau getild’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Kenneth Perez is als analist wekelijks in verschillende programma’s op de buis  te zien. Zo heeft hij ook een uitgesproken mening over Feyenoord.

Als hij bij Feyenoord één speler of trainer mag kiezen als favoriet, gaat hij voor Arne Slot. Dat is toch opmerkelijk, want je zou eerder aan een speler denken. Perez: “Boven de spelers nog, ja. Natuurlijk is het economisch niet slim. Spelers leveren altijd meer op dan trainers. Maar om een geheel van mijn team te maken, moet ik voor Slot kiezen. Ik denk dat Feyenoord echt bang moet zijn voor een vertrek. Als je een trainer wil die iets teweeg kan brengen bij een club, dan is hij de aangewezen man.”

De analist van ESPN legt ook uit wat hij in Rotterdam heeft opgebouwd. “Hij heeft van een matig team iets geweldigs gemaakt. Hij heeft Feyenoord naar een consequent hoog niveau getild. Sinds Louis van Gaal en Co Adriaanse is dat in deze mate niet gebeurd. Het is indrukwekkend. Ik heb het zelf meegemaakt met Adriaanse. We hadden een goed team, maar we blonken niet uit op het gebied van fitheid enzo. Met zijn komst veranderde alles. Dus je hebt wel van dat soort trainers en daar is Slot er eentje van.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *