Voetbal4u.com

‘Ajax wil uitpakken met komst van Aston Villa-middenvelder’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Ajax heeft interesse in de 20-jarige middenvelder Tim Iroegbunam. Hij staat onder contract bij het Engelse Aston Villa dat onlangs de Amsterdammers uitschakelde in de Conference League.

Hier maakt het medium Football Insider melding van. Villa wist Iroegbunam als jeugdspeler te verwerven van West Bromwich Albion. Hoewel hij hoog aangeschreven staat binnen de jeugd van The Villians, heeft hij tot dusver dit seizoen slechts een paar wedstrijden gespeeld.

Bovendien staat Aston Villa voor de uitdaging om komende zomer spelers te verkopen om de financiële voorschriften van de Premier League niet te schenden. Dat zou kunnen betekenen dat de club openstaat voor een transfer van de jonge middenvelder. Hoewel hij nog tot medio 2027 onder contract staat, is het onzeker welk bedrag de veelbelovende middenvelder zou kunnen opbrengen.

Slechts enkele weken geleden nam Iroegbunam tweemaal deel aan wedstrijden tegen Ajax namens Aston Villa. In de Johan Cruijff ArenA speelde hij 74 minuten als middenvelder, waar het 0-0 werd. Bij de terugwedstrijd op Villa Park (4-0) mocht Iroegbunam invallen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *