Voetbal4u.com

Valentijn Driessen aangepakt: ‘Middelmatige journalist’

Monument Valley BUITENKANS! Pak 50X je inzet terug als AJAX vanavond wint van EXCELSIOR!

Columnist Henk Spaan heeft een sneer uitgedeeld aan sportjournalist Valentijn Driessen. De chef voetbal van De Telegraaf stelde na de vriendschappelijke wedstrijd van Oranje tegen Schotland een nogal pikante vraag aan bondscoach Ronald Koeman.

Xavi Simons stelde in de voorbije interland opnieuw teleur namens Oranje. Na afloop uitte Driessen op de persconferentie harde kritiek: “Hoeveel krediet houdt Xavi Simons? Want volgens mij is hij nu tien keer bij jou in de basis gestart van de elf keer. Heb je niks beters?”, zo vroeg de journalist aan Koeman.

In de Hard Gras Podcast maakt Spaan gehakt van die woordkeuze. “Ik vind het ook wel echt schandalig dat dan zo’n middelmatige journalist van De Telegraaf aan Koeman vraagt: heb je niks beters?” De columnist van Het Parool krijgt bijval van Suse van Kleef.

Commentator Van Kleef legt uit: “Ja, de formulering zou ik zelf niet gebruiken. Volgens mij is Simons direct betrokken bij twintig doelpunten dit seizoen. Hij is toch wel goed genoeg voor het Nederlands elftal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *