Voetbal4u.com

‘Portugese club meldt zich bij Feyenoord voor 21-jarige flitser’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Het Portugese Gil Vicente is voornemens om de koopoptie die het heeft op Tidjany Touré te gaan lichten. Hier maakt het Rotterdamse fanmedium 1908 melding van. Hij is een 21-jarige linksbuiten die sinds de zomer op huurbasis uitkomt voor de nummer 14 uit de Portugese competitie.

Touré maakte sinds de zomer van 2022 deel uit van de jeugdopleiding van Feyenoord. De talentvolle aanvaller werd weggeplukt bij Paris Saint-Germain. In de winter van 2023 werd hij uitgeleend aan Dordrecht, waarvoor hij vijftien keer in actie kwam. Bij Gil Vicente speelde Touré tot dusver 25 wedstrijden, waarin hij goed was voor twee doelpunten en één assist. Van een debuut in Feyenoord 1 is het niet gekomen.

Feyenoord zou naar verluidt graag door willen met Touré, maar beseft dat de bal nu bij Gil Vicente ligt. Hoe hoog de koopoptie van Touré is, is niet bekend. Transfermarkt.nl schat zijn waarde op een half miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *