Voetbal4u.com

Feyenoord reageert: ‘Wij hebben nog niets van ze gehoord’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Arne Slot zou volgens de Engelse media topkandidaat zijn om Jurgen Klopp deze zomer op te volgen als manager van Liverpool. De oefenmeester zelf en zijn management zouden op de hoogte zijn van de interesse, maar de Rotterdammers zelf weten nog van niets. Dennis te Kloese heeft bij Voetbal International antwoord gegeven op de interesse in Slot.

Op het moment dat Liverpool zich officieel meldt, zal Feyenoord het doorlopende contract van hun succesvolle trainer gebruiken als verweer. In werkelijkheid kan de Rotterdamse club vragen wat het maar wil. Slot heeft eerder laten weten te hopen op begrip mocht een absolute topclub zich aandienen, maar dat moment is nog niet gekomen, aldus Dennis te Kloese. “We wachten het af”, zegt de algemeen directeur.

Desalniettemin is het duidelijk dat Slot internationaal hoog aangeschreven staat. Er is toenemende interesse vanuit de Premier League, vooral nu het waarschijnlijk is dat er binnenkort vacatures zullen ontstaan bij grote clubs. In Duitsland zoeken ze bij Bayern naar een nieuwe trainer, maar ook in de Premier League wordt deze zomer ook een aardverschuiving verwacht. Zo kan het zomaar zijn dat Erik ten Hag vertrekt bij Manchester United. Ook is de positie van Mauricio Pochettino bij Chelsea allesbehalve zeker.

Vorige zomer was er ook al flinke belangstelling vanuit Engeland voor Slot. De oefenmeester zei nee tegen Crystal Palace en Leeds United, maar sprak wel met Chelsea en Tottenham Hotspur. Met die laatste was de oud-prof uit Bergentheim erg concreet, maar hij blies de transfer af om bij Feyenoord te blijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *