Voetbal4u.com

‘Christian Chivu keert na 21 jaar terug bij Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Ajax overweegt om Christian Chivu terug te laten keren in de Johan Cruijff ArenA. Volgens het Algemeen Dagblad zou hij namelijk in beeld zijn om de assistent te worden van de beoogde hoofdtrainer Graham Potter.

Achter de schermen werkt Ajax hard aan de komst van een nieuwe hoofdtrainer. Het is intussen bekend dat de clubleiding alle pijlen richt op Potter. Hij kreeg zelfs al een eerste bod van Ajax, die hij naar verluidt vanwege financiële redenen heeft besloten om af te wijzen.

Het geeft echter nog niet op en is met de nieuwe technisch directeur Alex Kroes zelfs al bezig met de samenstelling van de technische staf. Ajax ziet in Chivu een uitstekende assistent die vanwege zijn verleden als voetballer de vereniging goed kent en Potter van adviezen moet voorzien.

Tussen 1999 en 2003 groeide Chivu in de Johan Cruijff ArenA uit tot publiekslieveling en verdiende hij een toptransfer naar Italië. Na zijn carrière werkte hij als analist bij de Italiaanse televisie, waarnemer voor de UEFA en jeugdtrainer bij Internazionale. Momenteel heeft hij de Onder 19 onder zijn hoede.

Eerst moet Ajax het echter voor elkaar zien te krijgen om Potter aan zich te binden. Louis van Gaal, adviseur van de raad van commissarissen, sprak intussen al met de oefenmeester, terwijl ook Kroes zich al met zijn komst bemoeide. Ajax zou overigens meerdere gegadigden op de radar hebben staan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *