Voetbal4u.com

Grote vreugde bij Ajax: ‘Niemand groter dan club’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Gisteren werd bekend dat Alex Kroes terugkeert in het bestuur van Ajax. En daar is de supportersvereniging van de Amsterdammers maar wat blij mee.

Waar de raad van commissarissen hem eerder wilde ontslaan vanwege ‘handelen met voorkennis’ met zijn aandelen, heeft deze alsnog besloten om hem terug te laten keren. Niet als algemeen directeur, maar in een technische functie. Het zorgt over het algemeen voor veel blijdschap bij de supporters.

Fabian Nagtzaam, directeur van de supportersvereniging, sprak tegenover Ajax Life van een stap in de juiste richting. De fans lieten de voorbije weken op de tribune al meermaals hun vertrouwen blijken in de kwaliteiten van Kroes en ook Nagtzaam verwacht een goede samenwerking.

“Blijkbaar heeft men de afgelopen weken de tijd gebruikt om tot elkander te komen, iets waar wij alleen maar blij mee kunnen zijn en toejuichen. Niemand is immers groter dan de club”, zo stelt de directeur. De komende transferperiode wacht Kroes een lastige opgave.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *