Voetbal4u.com

Opdringerige Engelse journalisten confronteren Arne Slot

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Feyenoord speelde gisteren een competitiewedstrijd op bezoek bij Go Ahead Eagles maar het ging vooral over de toekomst van trainer Arne Slot. Hij staat voor een nieuw avontuur bij Liverpool.

Bij het uitstappen van de Feyenoord-bus haastte Sky Sports-reporter Gary Cotterill zich naar Slot. “Je bent veel in het nieuws en je wordt in verband gebracht met een stap naar de Premier League. Is daar een kans op?” Vroeg de reporter aan de oefenmeester. “Ik kan niet ontkennen dat ik veel in het nieuws ben”, reageerde Slot droogjes.

“Vanavond spelen we tegen Go Ahead Eagles”, sloot Slot af, terwijl Cotterill door een beveiliger aan de kant werd gehouden. Slot is momenteel de hoofdkandidaat om de nieuwe manager te worden van Liverpool. Inmiddels heeft de Engelse grootmacht zich officieel gemeld bij Feyenoord. Als alle partijen de move zien zitten, staat er weinig een akkoord meer in de weg.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *