Voetbal4u.com

‘Feyenoord nadert een absolute recordsom’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Arne Slot gaat trainer worden van Liverpool. Het medium Voetbal International weet het namelijk zeker. Vandaag hopen ‘The Reds’ tot een akkoord te komen met Feyenoord over de te betalen transfersom.

Hij gaf zelf donderdagvond tegenover de media aan te hopen dat de clubs eruit gaan komen. “Ik ben in afwachting tot de clubs tot een akkoord komen, maar ik heb de absolute overtuiging dat ze eruit gaan komen.” De oefenmeester hoopt ook dat Feyenoord wil meebewegen. “Of er wordt meegedacht? Als je hoort om wat voor bedragen (die Feyenoord vraagt, red.) het gaat… Als je als trainer een clausule in je contract hebt, op basis waarvan je zou kunnen vertrekken, kun je praten over gunnen. Het is nu hard onderhandelen.”

Een eerste bod van naar verluidt van negen miljoen euro werd afgewezen. Voetbal International stelt dat de transfersom voor Slot in ieder geval boven de tien miljoen euro moet uitkomen. “Het is nu een kwestie nog van Wheelen and dealen, net zo lang tot de prijs de tien miljoen euro is gepasseerd. Feyenoord hoopt met bonussen uit te kunnen komen op een bedrag rond de dertien miljoen euro. Nooit eerder betaalde een club zo veel voor een Nederlandse trainer, ooit kreeg Feyenoord van Southampton zes miljoen voor Ronald Koeman. Dit record steekt Slot graag in zijn zak.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *