Voetbal4u.com

‘Graham Potter verkiest Feyenoord boven Ajax’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Graham Potter zal eerder trainer worden van Feyenoord dan van Ajax. Dit is de mening van journalist Marcel van der Kraan. De Rotterdammers moeten op zoek naar een nieuwe trainer, nu Arne Slot dicht bij een overstap naar Liverpool is.

“In mijn ogen zijn er op dit moment twee kandidaten heel erg in beeld”, begint Van der Kraan in een video-item. “Ten eerste Marino Pusic: people manager, ligt geweldig bij de spelers. Hij is een man die ook in Nederland op eigen benen heeft gestaan, Champions League gespeeld met Shakhtar dit jaar. Geweldig gedaan tegen Barcelona. Staan bovenaan in Oekraïne, maar zit natuurlijk bij een club die in een ongelooflijk moeilijk land actief is. Volgens mij is zijn familie nog hier, Pusic zijn zoon speelt bij Feyenoord nog. Dus er zijn heel veel dingen om met Pusic in zee te gaan, maar Feyenoord gaat nooit van maar één naam uit.”

Zowel Feyenoord als Ajax is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. Zitten de twee rivalen elkaar in de weg op de markt? “Graham Potter, waarvan iedereen denkt dat hij in beeld is bij Ajax, maakt denk ik een grotere kans om naar Feyenoord te gaan dan naar Ajax. Feyenoord staat er veel beter op, georganiseerd. Potter heeft, wat ik heb begrepen, zijn bedenkingen over Ajax omdat de club daar op dit moment niet de goede organisatie heeft staan. Hij komt bij Chelsea vandaan de laatste keer, is niet goed gegaan, terwijl hij heel veel mooie jaren had gehad. Maar bij Chelsea is het fout gegaan, dus de volgende stap moet bij een club zijn die helemaal top is, in zijn ogen. En dat is Feyenoord.”

“Hij speelde bij Brighton fantastisch, aanvallend voetbal”, vervolgde de journalist. “En daar is ook op voortborduurt. Brighton is groot geworden onder Graham Potter, heeft ook eerder in het buitenland een club onder zijn hoede gehad in Zweden. Dat is ook goed gegaan, dus geen man die bang is om naar het buitenland te gaan. Alleen denk ik dat het grootste gevaar voor Feyenoord is, als de club met hem een gesprek aan zou gaan of een van de echte kandidaten wordt, dat Manchester United – als dat een vacature krijgt als Erik ten Hag weggaat – Graham Potter eerder naar Manchester United zou gaan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *