Voetbal4u.com

‘Feyenoord getipt om Nederlandse hoofdtrainer aan te stellen’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Henk van Stee zou Feyenoord adviseren om een Nederlandse hoofdtrainer aan te stellen als de opvolger van Arne Slot. Hij komt ook direct met een optie naar voren.

“Ik denk dat het heel belangrijk is dat je een vervolg krijgt van Slot”, begint Van Stee bij RTV Rijnmond over de zoektocht van Feyenoord naar een nieuwe trainer. “Alle opties die ik voor ogen had hebben al nee gezegd, met namen als Joseph Oosting of Ron Jans. Ik zou voor een Nederlandse trainer gaan. Ik denk dat het bij Feyenoord heel belangrijk is dat je de cultuur van de club kent. Als buitenlandse trainer krijg je vaak wat minder krediet, de supporters hebben hoge verwachtingen.”

“Voor de club Feyenoord was Robin van Persie geweldig geweest. Maar je hebt genoeg oud-Feyenoorders in het buitenland”, vervolgt Van Stee, die Albert Stuivenberg tipt in De Kuip. Stuivenberg is voormalig jeugdtrainer en hoofdjeugdopleiding bij Feyenoord en inmiddels de rechterhand van Mikel Arteta bij Arsenal. “Ik weet uit ervaring dat zijn veldtraining geweldig is. Maar Te Kloese kennende kiest hij misschien toch voor een buitenlander”, aldus Van Stee.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *