Voetbal4u.com

Feyenoord neemt afscheid van peperdure flitser

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Feyenoord zal de optie in het aflopende contract van Alireza Jahanbakhsh niet gaan lichten. Hier maakt het fanmedium 1908 melding van. Nu de vleugelaanvaller transfervrij is kan hij rekenen op veel internationale belangstelling.

Hij zou recent al een aanbieding hebben gekregen uit het Midden-Oosten. Volgens 1908 kan hij jaarlijks een bedrag van maar liefst vijf miljoen dollar op gaan strijken. De aanvaller vindt het naar verluidt echter nog te vroeg om richting de zandbak te verkassen en mikt op een andere deal in het buitenland. ‘Een verlenging tegen vijftig procent salaris bij Feyenoord behoort niet tot de opties’, bevestigt het medium nog maar eens.

Feyenoord strikte onlangs Anis Hadj Moussa, die door het bestuur wordt gezien als de vervanger van Jahanbakhsh in Rotterdam. Om die reden kijkt Jahanbakhsh verder. De aanvaller zou zelf het liefst neerstrijken in competities als de Serie A of zelfs de Amerikaanse Major League Soccer. Clubs kunnen komende zomer transfervrij toehappen voor de komst van Jahanbakhsh.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *