Voetbal4u.com

PSV slaat gigantische slag en contracteert tot 2028

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

PSV heeft Malik Tillman definitief overgenomen van Bayern Munchen. De Amerikaanse middenvelder tekent een contract tot medio 2028 bij de Eindhovenaren. PSV beschikte over een koopoptie voor zo’n 12 miljoen euro, maar die kon Bayern München voor een ‘boete’ van zo’n 3 miljoen euro afkopen.

“Malik heeft dit seizoen zijn waarde meer dan bewezen”, reageert directeur Earnest Stewart. “Het is een fantastische voetballer met ontzettend veel kwaliteiten. Daarnaast heeft hij ook nog eens een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, als voetballer en als mens. Ik ben erg blij dat hij nog lang voor PSV speelt.”

Tillman zelf vult aan: “Ik ben heel blij dat ik langer bij PSV blijf. Het eerste seizoen is geweldig geweest en ik hoop dat we de komende jaren nog veel prijzen gaan pakken”, zegt de Amerikaan, die zich ‘gewaardeerd voelt’. “Dat geeft me het vertrouwen dat ik hier op de juiste plek ben en dat ik me hier kan ontwikkelen tot een nog betere voetballer.”

En tot slot coach Peter Bosz: “Ik ben ontzettend blij dat hij blijft. Hij is pas 21 jaar oud, maar heeft dit jaar al zoveel stappen gezet in zijn ontwikkeling. Dat is mooi om te zien en ik ben benieuwd hoe hij zich gaat doorontwikkelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *