Voetbal4u.com

Veerman looft PSV: “Toen dacht ik: ‘Dat is een aardige transfer

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Joey Veerman en Jerdy Schouten kunnen terugkijken op een uitstekend seizoen voor PSV. Beide spelers spraken zich onlangs uit over hun eerste ontmoeting en wat ze van elkaar vonden voordat ze gingen samen spelen in Eindhoven.

“Ik ken Joey natuurlijk nog van wedstrijden in de jeugd en de Eerste Divisie”, begint Schouten, in gesprek met Voetbal International. “Maar als je, zoals ik, vier jaar in het buitenland hebt gespeeld, dan zie je niet alles meer van de Eredivisie. Ik lette wel wat meer op hem, omdat Joey in Nederland een talent werd genoemd. Maar als je samen traint, heb je heel snel door wat iemand kan.”

“Dat weet je na een paar trainingen. Bij Joey valt zijn passing dan direct op. Dat wij elkaar zoeken in het veld, ontstaat ook snel en dat gaat heel natuurlijk”, gaat hij verder. Voor Veerman was het echter omgedraaid. “Toen PSV Jerdy uit de Serie A haalde, dacht ik: Dat is wel een aardige transfer die ze voor elkaar boksen’, begint Veerman . “Want Jerdy is gewoon goed. Toch zei ik laatst tegen hem dat Bologna hier niet zo vaak te zien was.”

“Ik hoorde en las wel steeds dat hij goed bezig was in Italië. Op het trainingsveld had ik gauw door dat die verhalen klopten. Ibrahim Sangaré ging weg en Jerdy kwam, dat heeft voor ons goed uitgepakt. Hij heeft ons met zijn spel weer een stuk verder gebracht”, aldus Veerman.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *