Voetbal4u.com

Willem van Hanegem ziet geschikte opvolger van Arne Slot

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Willem van Hanegem is van mening dat Mark van Bommel een geschikte kandidaat is om Arne Slot op te volgen als hoofdtrainer van Feyenoord. Dit laat ‘De Kromme’ weten in de Willem & Wessel Podcast

“Ik denk niet, godverdikkie, de trainer gaat weg. Er komt wel een ander”, stelt Van Hanegem die er niet echt mee zit dat Slot gaat vertrekken. “Ik zie Mark van Bommel wel als een geschikte kandidaat. Gezien zijn manier van spelen en zijn karakter, dat hoort bij Feyenoord.”

Van Bommel zelf zal echter geen goede herinneringen hebben aan de Kuip. Als speler van PSV werd hij daar meermaals uitgescholden. Toch zal hij daar niet zo mee zitten, denkt Van Hanegem. “Dat soort mensen vinden dat heerlijk. Hoe meer je scheldt, hoe lekkerder ze het vinden. Ook daar kopen mensen een seizoenskaart voor”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *