Voetbal4u.com

Flink verlies: ‘Ajax stelt vraagprijs vast voor Steven Bergwijn’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Steven Bergwijn is deze zomer voor een bedrag van rond de 23 miljoen euro op te halen bij Ajax. Hier maakt de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano melding van.

In de winterse transferperiode was West Ham United al geïnteresseerd in Bergwijn, maar van een transfer kwam het niet. De interesse vanuit de Premier League is echter niet weggegaan. Volgens Romano zijn er nog altijd clubs die de situatie van de aanvaller in de gaten houden.

Romano schrijft dat Bergwijn een speler is om in de gaten te houden voor de komende transferperiode. Door de financiële problemen bij Ajax moet de clubleiding inkomsten genereren alvorens ze versterkingen kunnen halen. Volgens de transferexpert is Bergwijn beschikbaar op de transfermarkt voor een bedrag van twintig miljoen pond, omgerekend zo’n 23 miljoen euro.

Na afloop van het thuisduel met Almere City (3-0), waarin Bergwijn goed was voor een hattrick, liet de aanvoerder weten dat het geen uitgemaakte zaak is dat hij vertrekt uit Amsterdam. “Ik ben gelukkig bij Ajax en in Amsterdam. Het hangt wel af van het juiste plan, het juiste beleid. Het Ajax-DNA moet terugkomen en we moeten weer meespelen om de prijzen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *