Voetbal4u.com

‘Feyenoord-parel zal geen 50 miljoen euro opleveren’

Monument Valley WAT EEN KANS! Pak 50X je inzet terug als TWENTE straks wint van PEC!

Clubwatcher Martijn Krabbendam denkt dat Feyenoord deze zomer niet de hoofdprijs zal incasseren voor Santiago Gimenez. Hij begon stormachtig aan het seizoen maar de laatste maanden weet hij slechts incidenteel het net te vinden.

“Ik ben er wel zeker van dat Giménez gaat vertrekken, ja. Die moet ook gewoon weg”, vertelt Krabbendam aan tafel bij FC Rijnmond. “Dat is het economische model voor Feyenoord en hij wil zelf ook weg. De vraag is alleen hoeveel Feyenoord nog voor hem krijgt. Geen idee, dat bepaalt de markt.”

“Er werd in zijn beste tijd gesproken over 50 miljoen, maar dat zal hij niet opleveren. Maar hij zal ook niet voor 10 miljoen gaan. Clubs kijken gewoon van: toen was hij heel goed, daarna wat minder. Daar zoeken ze een balans in en dan zien ze toch wel een beloftevolle spits die het in een betere competitie ook wel kan laten zien, maar geen echte topper waar ze 50 miljoen voor neerleggen”, aldus Krabbendam.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *