Voetbal4u.com

‘Feyenoord wil uitpakken met komst van 21-jarige verdediger’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Feyenoord heeft bij het Zweedse Hammarby IF geinformeerd naar de 21-jarige verdediger Nathaniel Adjei. Hier maakt het medium ‘Expressen’ melding van. Hij wordt momenteel door die club verhuurd aan het Franse Lorient.

Tijdens de winterse transferperiode toonde Feyenoord ook al interesse in Adjei, maar toen werden ze afgetroefd door de Franse club die nu is gedegradeerd. Adjei ligt nog tot medio 2026 onder contract bij Hammarby. Na zijn huurtransfer naar Lorient speelde hij vijftien officiële wedstrijden, waarvan hij in veertien als basisspeler begon. Ondanks zijn aanwezigheid kon de Ghanees jeugdinternational degradatie echter niet voorkomen. Daarom ziet Lorient logischerwijs af van een definitieve overname.

Dat opent de deuren op zijn komst mogelijk te maken. In januari vroeg Hammarby naar verluidt 3,5 miljoen euro voor Adjei vanwege zijn contractduur. Het is onduidelijk welke vraagprijs de Zweedse club nu hanteert. Volgens journalist Anel Avdic heeft Feyenoord contact opgenomen met Hammarby over de rechtsbenige verdediger. Adjei heeft volgens het algoritme van FootballTransfers momenteel een geschatte transferwaarde van 4,6 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *