Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax maakt torenhoge vraagprijs voor Hakim Ziyech kenbaar’

Hakim Ziyech staat voor een vertrek bij Ajax. De Amsterdammers willen wel de absolute hoofdprijs ontvangen voor haar sterkhouder.

Volgens de Engelse roddelmedia weet directeur spelerszaken Marc Overmars namelijk heel goed wat hij in huis heeft. De transfermarkt is natuurlijk lang en breed op hol geslagen en clubs geven behoorlijk gemakkelijk tientallen miljoenen euro’s uit, waar de oud-voetballer van het Nederlands elftal vakkundig op wil inspelen. Ziyech is wel op te halen bij Ajax, maar er dient wel flink betaald te worden voor de international en grote stel van het Marokkaanse nationale team.

Clubs als Everton, Liverpool, AS Roma en Valencia zouden inmiddels te horen hebben gekregen dat de technisch begaafde middenvelder in ieder geval 50 miljoen euro op moet leveren. Ajax weekte Ziyech voor ongeveer 12 miljoen euro los bij FC Twente en dat betekent dat men uit is op een winst van liefst 38 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.