Voetbal4u.com

Eredivisie BAM! ‘Ajax krijgt bod van 70 miljoen euro binnen!’

Oranje won gisteren met 2-0 van wereldkampioen Frankrijk. In de basis stonden ook de Ajacieden Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong. Vooral over die laatste is nu een grote hype ontstaan.

Paris Saint-Germain en Manchester City willen spijkers met koppen slaan en hebben 70 miljoen euro over voor De Jong, maar dat geldt inmiddels ook voor FC Barcelona… zo meldt El Mundo Deportivo. De technische leiding van de Catalanen heeft besloten dat de Ajacied toch echt naar de regerend landskampioen van LaLiga moet komen, ongeacht de torenhoge kosten.

Het wordt meer en meer een goede mogelijkheid dat De Jong en Matthijs de Ligt in het aankomende seizoen voor dezelfde topclubs spelen. Barça wil de verdediger namelijk ook naar Camp Nou halen, al heeft technisch directeur Éric Abidal wel wat minder geld over voor de stopper: 60 miljoen euro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.