Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid neemt Marc Overmars niet serieus en plaatst bod’

Marc Overmars heeft te kennen gegeven dat er in de winter geen bepalende spelers zullen vertrekken bij Ajax. Toch heeft Real Madrid daar maling aan want volgens het medium SPORT willen ze snel zaken doen met de Amsterdammers over Frenkie de Jong.

Het Spaanse medium schrijft dat De Jong indruk heeft gemaakt op Real Madrid. Volgens de Spaanse topclub is hij momenteel de middenvelder met de meeste potentie in Europa. Zij zien in hem daarom de toekomstige opvolger van Luka Modric, die in de eindfase van zijn carrière zit.

Real is bekend met de interesse van Barcelona en Manchester City. Om die reden wil voorzitter Florentino Pérez, die in de zomer uitgezonderd Thibaut Courtois geen grote aankopen deed, in januari toeslaan. Het is niet duidelijk aan welk geldbedrag de club denkt om Ajax alsnog te overtuigen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.