Voetbal4u.com

Eredivisie JACKPOT voor AJAX: “Transfersom? Zeker boven de €50 miljoen”

Het wordt een interessante transferzomer voor Ajax. Met veel spelers die erg gewild zijn op de transfermarkt lijkt er een record aan te komen wat het innen van transfersommen betreft.

Quote schrijft over het succes van Ajax: “Waar gejuicht wordt gaat de beurskoers omhoog. Dat is een wet die al zo lang bestaat als de beurs zelf. Dankzij de recente Europese opmars waar Ajax mee bezig is en de herrijzenis van Oranje stijgt de transferwaarde van twee van de meest begeerde spelers van het moment.”

“Frenkie de Jong, de dartele regisseur op het middenveld met de ogen in het achterhoofd en Matthijs de Ligt, aanvoerder van De Godenzonen en samen met Virgil van Dijk de rots in de branding van Oranje. Manchester City zou al een bod van €68 miljoen hebben uitgebracht op De Jong. Dat is nog roddelnieuws. Maar waar rook is, is vuur.”

Quote gaat verder met De Ligt: “Transfersom? Zeker boven de €50 miljoen. Voor Ajax zou dat een record betekenen. De club verkocht het Colombiaanse eenmansslopersbedrijf Davinson Sanchez voor €45 miljoen exclusief bonussen aan Tottenham Hotspur in 2017. Ach, dat is alweer zo lang geleden. In een markt die op hol geslagen is, heeft Ajax alle mogelijkheden om op scherp te spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.