Voetbal4u.com

Eredivisie BAM! ‘PSG brengt officieel recordbod uit bij Ajax’

Volgens het Spaanse medium Marca heeft Paris Saint-Germain het eerste bod uitgebracht op een speler van Ajax. Volgens het dagblad gaat het om een bedrag van 80 miljoen euro voor Frenkie de Jong.

FC Barcelona is een andere partij die nadrukkelijk naar de handtekening van de international van het Nederlands elftal hengelt, maar de Catalanen hebben niet zo’n heel goedgevulde oorlogskas. Naar verluidt is de regerend landskampioen van LaLiga sowieso bereid om 50 miljoen euro te betalen, maar houdt men er rekening mee dat deze geldsom opgehoogd moet worden naar 60 of zelfs 70 miljoen euro middels bonussen. Adrien Rabiot (PSG) is een andere optie voor Barça.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.