Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Neerslachtige Ajacied vertrekt sowieso in de winterstop’

Technisch directeur Marc Overmars liet eerder weten dat er deze transferperiode geen basisspelers zullen vertrekken. Er zijn wel een aantal spelers die in een uitzichtloze situatie zitten en één daarvan is de Colombiaanse vleugelverdediger Luis Manuel Orejuela.

Hij kwam voor meer dan 3 miljoen euro naar de Eredivisie, maar maakte al van het begin af aan geen speelminuten. De rechtsback staat in de pikorde achter Rasmus Kristensen en basisspeler Noussair Mazraoui en heeft geen uitzicht op verbetering.

In de zomer werd Orejuela nog in verband gebracht met een huurperiode bij NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion, maar de laagvlieger wilde alleen Benjamin van Leer hebben. Het ligt voor de hand dat de vleugelverdediger nu terugkeert naar zijn vaderland, om bijvoorbeeld voor zijn oude club Deportivo Cali te gaan spelen. De Ajacied zou behoorlijk gedesillusioneerd zijn nu zijn buitenlandse avontuur is mislukt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.