Voetbal4u.com

Eredivisie KNOOP DOORGEHAKT! ‘FC Barcelona legt alle druk bij Ajax-directeur Marc Overmars’

FC Barcelona wil in januari de transfermarkt op om versterkingen binnen te halen. Er moet een vervanger komen voor middenvelder Rafinha die zwaar geblesseerd is geraakt. Ajax moet nu vrezen.

De Braziliaanse middenvelder komt dit seizoen niet meer in actie door een gescheurde kruisband, opgelopen in de wedstrijd tegen Atlético Madrid (1-1) van afgelopen weekend. “Die situatie bekijken wij nu. We hadden niet verwacht dat de blessure zo zwaar zou zijn. Hij heeft de wedstrijd gewoon uitgespeeld, dus we dachten hem niet heel lang kwijt te zijn. We moeten nu naar de markt kijken en doen wat het beste is voor deze club.”

Dat is volgens Spaanse media in ieder geval de komst van Frenkie de Jong. Daarmee komt alle druk op de schouders van Marc Overmars te liggen. De technisch directeur beweerde tot nu toe steeds dat een winterse transfer onbespreekbaar was, maar dergelijke uitspraken deed hij in het verleden onder meer ook over Arek Milik, waarna hij alsnog overging tot verkoop.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.