Voetbal4u.com

Eredivisie Supporters zien toptransfer wel zitten: ‘Haal hem maar, Overmars’

Aan het einde van het seizoen moet Ajax afscheid gaan nemen van een hele horde spelers. Ook van Hakim Ziyech is het de verwachting dat hij gaat vertrekken. Zijn opvolger zou dan Martin Odegaard moeten worden.

Het Noorse supertalent speelt nu nog op huurbasis voor Vitesse, maar staat natuurlijk eigenlijk onder contract bij het Spaanse Real Madrid. Het lijkt er echter niet op dat hij ooit een echte kans gaat krijgen in het Estadio Santiago Bernabéu en dat vergroot de kansen van Ajax. Het is volstrekt onbekend wat de aanvallende middenvelder precies moet kosten, maar we weten wel dat directeur spelerszaken Marc Overmars zijn situatie nauwgezet in de gaten houdt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.